Menú del Divendres 17 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats mini favetes, botifarra negre i pinyons
Crep
de pernil dolç i formatge amb salsa d'ametlla
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Espaguetis
saltejats amb oli picant
Empedrat
de cigrons i tonyina
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Popets amb ceba
Llibrets de llom amb patates
Braó rostit al forn
Suprema de lluç amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam
Pastís poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelats
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada