Menú del dimecres 15 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb dàtils, bacó i vinagreta
Tàrtar
de tonyina amb alvocat
Pèsols
a la catalana
Raviolis
de carn al pesto
Gratinat
de carbassó i bacallà
Sopa
torrada típica del Lluçanès (brou + rostit)
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Pollastre a la planxa amb guarnició
Escalopins de vedella arrebossats
Galta de porc rostida al forn
Suquet de congre
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam
Arròs amb llet
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada