Menú del Dimarts 3 de Gener de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats pinya i pernil, fruits secs i vinagreta de mel
Crep
d'espinacs, bacó, panses i pinyons amb salsa de tomàquet dolç
Sopa
de ceba de l'àvia
Pasta
a la carbonara
Pèsols
amb pernil
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Pollastre al allet
Peix del dia: Lluç a la planxa amb guarnició
Llibret de llom farcit de pernil dolç &
formatge
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició (+350Gr) (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Crocant
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada