Menú del Dimecres 4 de Gener de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb palmitos, ou dur, tonyina
Rigatone
(autentica pasta italiana) al pesto
Fideuà
amb all i oli
Llenties
de l'àvia
Sopa
de ceba
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre a la planxa
Suprema de lluç a la planxa amb guarnició
Llom arrebossat amb patates
Cabrit arrebossat (+6€)
Llibrets de llom farcits de foie i poma (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou
Pastis
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Crocant
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada