DISSABTE 7 DE GENER TINDREM TANCAT
Menú del Dilluns 2 de Gener de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats bacó i dàtils
Ous
estrellats amb pernil i patates
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Galetada
(típica fideua de pescadors)
Pèsols
anisats
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb guarnició
Bacallà a la muselina amb verdureta
Braó al forn rostit amb bolets
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Crocant
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada