Menú del divendres 23 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, formatge de cabra i fruits secs
Remenat
d'ous amb bolets, patates i pernil
Macarrons
de l'àvia
Carxofes
al forn
Petxina
de rap i marisc
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Secret a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Orada al forn amb un llit de patata
Gall d'indi a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Cornet de vainilla i xoco
Gelat de nata, torró
Flam d'ou
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada