Menú del Dijous 22 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, amb tonyina, espàrrecs i ou dur
Arròs
saltejat amb carxofes i bacallà
Cigrons
amb cansalada
Coca
de verdures, formatge i pernil dolç
Pasta
amb salsa xampinyons i bacó
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Bistec la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Peix del dia: Orada al forn amb un llit de
verdures
Galta de porc rostides
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Flam d'ou, cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada