Menú del Dimarts 27 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, "palmitos" ou dur
Espaguetis
amb salsa ceps
Truita
de carbassó, patata i ceba
Patata
i mongeta tendre
Sopa
de ceba casolana
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Bistec la planxa amb guarnició
Llibret de llom arrebossat amb patates
Lluç a la planxa amb guarnició
Cuixes de pollastre a la taronja
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Flam d'ou
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada