Menú del Divendres 16 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb bacallà i romesco
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Galetada
(Fideuà típica de pescadors)
Gratinat
d'albergínia, formatge i mel
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Peix del dia: Suprema de Salmó a la planxa
Bistec a la planxa amb guarnició
Rotllet de pollastre farcit amb prunes
Costellam de porc al forn amb mel
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada