Menú del Dijous 15 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb pernil, pinya i pipes amb vinagreta de mel
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Pèsols
a la catalana
Tallarines
al pesto
Remenat
d'ous amb bolets i patates
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Suprema de lluç a la planxa amb guarnició
Rotllet de pollastre farcit amb prunes i
pinyons
Costellam de porc al forn amb mel
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis
Panacota de torró
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada