Menú del Dimarts 13 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb bacó fregit, pa torrat i ceba cruixent amb vinagreta de mel
Petxina
farcida de rap i gambes gratinada
Crema
de bolets amb crostonets de pa
Timbal
de patata i bacallà
Macarrons
gratinats
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Verat a la planxa amb guarnició
Llibrets de llom arrebossats
Mandonguilles amb pèsols
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Flam d'ou o cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada