Menú del Dissabte
17 de Desembre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge brie i
fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Petxina farcida de rap i marisc
Caneló de melós de vedella amb salsa
tòfona
Mousse d'escalivada i seitons
Carxofes al forn
SEGONS:
Sèpia a la
planxa amb guarnició
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Llaminera
a la planxa amb salsa ceps
Rotllet de
pollastre amb prunes i pinyons
Botifarra
esparracada amb bolets i patates
Timbal de
melós de vedella amb Idiazabal
POSTRES:
Flam
casolà de pinya
Trufes amb
nata
Tarta
whisky
Pastis de
turró
Coulant
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes
de pollastre arrebossat amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada