Menú del Dimarts 20 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de cruixents, bacó, pa torrat, ceba cruixent
Pèsols
a la catalana
Crema
de carbassa amb formatge de cabra
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Espaguetis
amb salsa de bolets
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Xurrasco la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb
patates
Sèpia a la planxa amb guarnició
Llonzes de gall d'indi a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró
Flam de pinya, ou, cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada