Menú del Dissabte
26 de Novembre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb mini favetes
confitades amb botifarra negre i pinyons
Carpaccio de vedella amb encenalls de
parmesà
Caneló de galta de vedella amb salsa
oporto
Full de carbassó amb formatge de cabra i
ceba caramel·litzada
Carxofes al forn
SEGONS:
Gambes a
la planxa amb un rajolí d'all i julivert
Llaminera
a la planxa amb salsa pebre
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Xai a la planxa
amb guarnició
Timbal de
melós de vedella amb Idiazabal
POSTRES:
Pastis
casolà de canyella
Trufes amb
nata
Brownie
amb nata
Tarta
whisky
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
a la bolonyesa
--------------------------------
Bistec a
la planxa amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada