Menú del Dimarts 29 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb mini favetes confitades i botifarra negre
Canelons
de l'àvia gratinats
Remenat
d'ous amb bolets, patata i pernil
Musclos
a la marinera
Espinacs
saltejats amb bacó
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Rotllet de pollastre farcit de prunes,
panses i pinyons
Peix del dia: Llobarro a la planxa
Mandonguilles amb pèsols
Xai a la planxa
Llonzes de porc a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis de canyella
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada