Menú del Dimecres 30 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb bacallà, olives negre i salsa romesco
Petxina
de rap i gambes gratinada
Tallarines
a la carbonara
Truita
de carxofes i espàrrecs
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Braó rostit al forn
Escalopins de pollastre a la planxa
Mandonguilles amb pèsols
Xai a la planxa
Calamars a la planxa amb verdureta
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Flam d'ou o cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada