Menú del Dijous 24 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de fruits secs i vinagreta de mel
Arròs
saltejat de verdures
Cigrons
amb bacó
Espaguetis
amb salsa xampinyons i tòfona
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espàrrecs
a la planxa amb romesco (+2€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Escalopins de pollastre amb salsa d'ametlla
Cueta de rap a la marinera
Botifarra d'escalivada amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis de ferrero
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada