Menú del Dimarts 22 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de Cruixents (enciams,bacó, pa torrat
i pipes amb vinagreta de mel)
Crep
de pollastre i fines herbes amb salsa de formatge
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà gratinats
Espirals
a la napolitana
Pèsols
saltejats amb pernil
Espàrrecs
a la planxa amb romesco (+2€)
SEGONS:
Llonzes de porc a la planxa amb guarnició
Escalopins de vedella arrebossats
Peix del dia: Maires fregidetes acompanyats
d'amanida
Rotllet de pollastre farcit de prunes i
pinyons
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis de poma
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada