Menú del Dimarts 22 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams formatge feta, olives negres
Sopa
torrada (típica del
Lluçanès, brou + carn rostida i pa torrat)
Coca
de verdures amb pernil dolç i formatge
Macarrons
de l'àvia
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Espàrrecs
a la planxa amb romesco (+2€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Braó al forn amb patates
Peix del dia: Llobarro a la planxa
Pollastre arrebossat
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis de poma
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada