Menú del Dissabte
19 de Novembre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de
cabra i fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Crep de gambes i vieires amb salsa
marinera
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Carxofes al forn
SEGONS:
Fricandó
amb bolets
Confit
d'ànec amb compota de poma
Bacallà
amb romesco amb un llit de verdures
Xai a la planxa
amb guarnició
Timbal de
melós de vedella amb Idiazabal
POSTRES:
Púding
casolà
Sorbet de
mandarina
Brownie
amb nata
Tarta
whisky
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
a la bolonyesa
--------------------------------
Pollastre arrebossat
amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada