Menú del Dimarts 9 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
Cèsar, pollastre, pa torrat i anxoves
Pèsols
saltejats amb pernil
Espaguetis
a la carbonara
Timbal
d'escalivada i seitons
Sopa
de peix amb crostonets de pa
SEGONS:
Pollastre a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Xurrasco a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de formatge
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada