Menú del Dilluns 7 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de formatge de cabra i codony amb vinagreta de mel
Lasanya
de xampinyons gratinada
Espinacs
a la catalana (panses i pinyons)
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Sopa
de galets amb pilotilles
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb patates
Bacallà amb verdures
Llibret de llom de pernil i formatge
arrebossats
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o formatge
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada