Menú del Dijous 10 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb dàtils i pernil dolç
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Tallarines
saltejats amb oli picant i allet
Pèsols
amb pernil
Pastis
de tardor, samfaina i beixamel de xampinyons
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+2€)
SEGONS:
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Peix del dia: Suprema de Salmó a la planxa
Braó de porc rostida al forn
Xai a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de formatge
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada