Menú del Divendres 11 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats poma i pollastre
Pastis
de tardor, samfaina i beixamel de xampinyons
Macarrons
de l'àvia
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Crema
de verdures amb formatge de cabra
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+2€)
SEGONS:
Escalopins de vedella arrebossats
Peix del dia: "Gallo San Pedro"a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i mongetes
Secret a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de formatge
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada