Menú del Dissabte
12 de Novembre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatges i
fruits secs vinagreta de mel
Humus de cigrons amb bacallà
Crep d'espinacs, bacó, ricotta, panses i
pinyons amb salsa tomàquet dolç
Remant d'ous amb bolets, ceba
caramel·litzada i xips de patata
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco
Pebrot al piquillo farcits de brandada de
bacallà
SEGONS:
Cueta de
rap ala marinera amb cloïsses i musclos
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Secret a
la planxa amb patates
Rotllet de
pollastre amb prunes i pinyons
Entrecot
de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Sorbet de
mandarina
Coulant
amb nata
Tarta
whisky
Pastis de
profiteroles
Flam d'ou
o formatge
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
de l'àvia
--------------------------------
Escalopins
de vedella arrebossats amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada