Menú del Dimecres 2 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de tonyina, espàrrecs, pebrot al piquillo i olives negres
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Crema
de carbassó
Rigatone
al pesto
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Peus de porc amb muselina i verdureta
Salmó a la planxa amb verdures
Escalopins de pollastre amb salsa ceps
Xurrasco a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada