Menú del Dissabte
29 d'Octubre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida amb taronja i dàtils i vinagreta
de mostassa
Crep de vieires i gambes amb salsa
marinera
Humus de cigrons i mongetes amb bacallà
Sopa torrada amb pilotilles ( caldo amb
carn rostida i bolets)
Carpaccio de vedella amb encenalls de
formatge
Pebrots al piquillo farcits de brandada de
bacallà
SEGONS:
Gambes a
la planxa
Peus de
porc a la muselina d'all
Secret a
la planxa amb guarnició
Cabrit
arrebossat amb patates
Timbal
melós de vedella i Idiazabal
POSTRES:
Sorbet de
mandarina
Coulant
amb nata
Crocant
Gelat de
nata o torró
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta a la
bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes
de pollastre arrebossat amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada