Menú del Divendres 28 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats codony, formatge i pipes
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Crema
de verdures de l'horta
Macarrons
de l'àvia
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Croquetes de brandada de bacallà
Mandonguilles amb pèsols
Pollastre al allet amb patates
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada