Menú del Dijous 3 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de taronja, dàtils i vinagreta de mel
Llenties
de l'àvia
Arròs
saltejat amb bolets i all i julivert
Pasta
a la marinera
Púding
de tonyina i pebrot al piquillo
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdures
Llàgrimes de pollastre arrebossades
acompanyades de patates
Secret a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada