Menú del Dimecres 19 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de Cruixents (enciams,bacó, pa
torrat, ceba cruixent i vinagreta de poma)
Macarrons
de l'àvia
Espinacs
a la catalana (panses &
pinyons)
Sopa
de galets
Cabdells
amb tonyina i seitons
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre a la planxa amb patates
Peix del dia: Lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada