Menú del Dijous 20 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
Cèsar (enciams,Pollastre,
pa torrat, anxoves i vinagreta de mostassa)
Tallarines
a la marinera
Pèsols
amb pernil
Arròs
saltejat amb verdures de l'hort
Remenat
d'ous amb bolets, patates, bacó
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Bacallà amb panses
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella de 250grs (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada