Menú del Dissabte
22 d'Octubre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida de mini faves amb botifarra negre
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa
romesco
Crep de vieires i gambes amb salsa
marinera
Trinxat de patata i col amb cansalada
Coca de ceba caramel·litzada i formatge de
cabra
SEGONS:
Gambes a
la planxa
Llaminera
a la planxa amb salsa pedro ximenez
Cabrit
arrebossat amb patates
Timbal
melós de vedella i Idiazabal
POSTRES:
Sorbet de
mandarina
Pastis de
poma
Coulant
amb nata
crocant
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta a la
bolonyesa
--------------------------------
Escalopins
de vedella arrebossat amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada