Menú del Dimarts 18 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb poma i roquefort
Gratinat
d'albergínia, formatge i mel
Petxina
farcida de rap i gambes
Espaguetis
a lo Alfredo (carbonara i xampinyons)
Sopa
de galets
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Pollastre al ajillo amb patates
Peix del dia: Orada a la planxa
Llonzes de porc a la planxa
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (+6€)
POSTRES:
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen
poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada