Menú del Dilluns 17 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb tàrtar de tonyina
Espaguetis
saltejats amb bolets i all i julivert
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Pèsols
amb pernil
Crema
de verdures
Canelons
casolans de ceps i foie amb salsa ceps (+4€)
SEGONS:
Fricandó amb bolets
Llom arrebossat amb guarnició
Calamars a la planxa
Xai a la planxa
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada