Menú del Dissabte
15 d'Octubre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida amb favetes i pinyons
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa
ceps
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Galetada (plat
típic de pescadors, fideuà de galets, picada i all i oli)
Tàrtar de tonyina amb alvocat
Gratinat d'albergínia formatge i mel
SEGONS:
Fricando
de vedella amb bolets
Calamars
farcits de gambes
Llibret de
llom farcit de poma i foie
Xai a la
planxa amb patates
Entrecot
de vedella amb guarnició (+6€)
POSTRES:
"Dalky"
de cafè amb nata
Crocant
Pastis de
Crema catalana
Gelat de
torro
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Espaguetis
a la bolonyesa
--------------------------------
Llom arrebossat
amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada