Menú del Divendres 14 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb fruits secs i vinagreta de mel
Arròs
saltejat amb verdures de l'horta veïna
Cabdells
amb tonyina i seitons
Cigrons
amb cansalada
Sopa
de galets
Púding
d'alls tendres i gambes
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdura
Xurrasco a la planxa
Croquetes de brandada de bacallà acompanyats
d'amanida
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Filet de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis de crema catalana
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada