Menú del Dijous 13 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb pinya i pernil
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Macarrons
al pesto
Púding
d'alls tendres i gambes
Sopa
torrada (sopa de pa amb
suc de vedella rostida)
típica del Lluçanès
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Paella
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdura
Bistec a la planxa
Galta rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Filet de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada