Menú del Dimarts 4 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats formatge fresc i codony
Crema
de bolets amb crostonets de pa
Rotllet
d'espinacs i salmó
Espaguetis
a la carbonara
Coca
de recapte amb sardines
Espàrrecs
amb pernil dolç i maionesa
SEGONS:
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Contra cuixa de pollastre a la planxa amb
patates
Bistec a la planxa
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot (+6€)
POSTRES:
Pastis casolà de taronja i xocolata
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Sorbet de mojito
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada