Menú del Dimecres 5 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de formatges i nous amb vinagreta de mel
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Crema
de bolets amb crostonets de pa
Tallarines
a lo Alfredo (carbonara amb
xampinyons)
SEGONS:
Llonzes de porc a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Xurrasco a la planxa amb patates fregides
Popets amb ceba
Rodo de gall d'indi rostit al forn
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
POSTRES:
Pastis de cireres
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Sorbet de mojito
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada