Menú del Dilluns 3 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb meló i pernil
Cigrons
amb bacó fregidets
Patates
emmascarades amb botifarra negre i ous de guatlla
Espaguetis
a la napolitana
Pèsols
a la catalana
SEGONS:
Xai a la planxa amb guarnició
Salmó a la planxa amb verdura
Pollastre al allet
Llom arrebossat amb patates
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Sorbet de mojito
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada