Menú del Dimarts 20 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
Cèsar
Patata
i mongeta tendre de l'horta veïna
Remenat
de bolets pernil i patates
Empedrat
de mongetes i bacallà
Espirals
amb salsa formatge i nous
Crema
freda de llenties amb foie
SEGONS:
Contra-cuixa pollastre amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb patates
Lluç a la planxa acompanyat d'amanida
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam amb brownie
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada