Menú del Dimecres 21 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de tomàquet amb formatge de cabra
Patates
"tipus d'Olot"
Carbassons
farcits de gambes
Espaguetis
a la carbonara
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
SEGONS:
Pollastre a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Sèpia a la planxa acompanyat d'amanida
Mandonguilles amb pèsols
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada