Menú del Dijous 22 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb meló i pernil, pipes de carbassa i vinagreta de mel
Crema
de carbassa amb xips
Tallarines
saltejades amb xampinyons
Empedrat
de cigrons amb tonyina
Paella
Raviolis
casolans de confit d'ànec i poma amb salsa de tòfona (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb
formatge de cabra
Popets amb ceba
Galta de porc rostida al forn
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Mandonguilles amb pèsols
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada