Menú del Divendres 23 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb pollastre, pera i vinagreta de mel
Amanida
de tomàquets de l'horta veïna amb tonyina
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Macarrons
de l'àvia
Remenat
d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs
Raviolis
casolans de confit d'ànec i poma amb salsa de tòfona (+3€)
SEGONS:
Bistec de vedella a la planxa amb patates
Salmó a la planxa acompanyat de verdura
Secret a la planxa amb guarnició
Costellam de porc rostit al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada