Menú del Dilluns 19 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb tonyina fresca, tomàquet, alvocat
Rigatone
(macarrons grans) al pesto
Crema
freda de llenties amb foie
Espàrrecs
amb maionesa
Humus
de cigrons amb bacallà
Pèsols
amb pernil
SEGONS:
Llom arrebossat amb guarnició
Xurrasco a la planxa amb patates
Congre arrebossat acompanyat d'amanida
Galta de porc rostida al forn
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Raïm negre de collita pròpia
Flam amb brownie
Pastis de poma
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen
poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada