Menú del Divendres 9 Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de pollastre i poma
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Arròs
saltejat amb verdures de l'horta
Crema
de tomàquet amb oli d'alfàbrega
Pasta
a la marinera
Crep
de xampinyons amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS:
Sèpia a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Secret a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida
Vedella freda amb vinagreta de tomàquet
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
Gambes a la planxa amb all i julivert (+6€)
POSTRES:
Brownie
Iogurt fruites del bosc
Sorbets mojito o llimona
Gelat de nata o nutela
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada