Menú del Dijous 8 Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
amb pernil dolç i dàtils
Crema
de carbassa amb formatge de cabra
Macarrons
de l'àvia
Truita
d'espinacs
Paella
Crep
de xampinyons amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS:
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada i bolets
Escalopins de pollastre amb salsa formatges
Galta de porc rostida
Vedella freda amb vinagreta de tomàquet
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
Gambes a la planxa amb all i julivert (+6€)
POSTRES:
Brownie
Iogurt fruites del bosc
Sorbets mojito o llimona
Gelat de nata o nutela
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada