Menú del Dissabte 6 d'Agost de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Humus
de cigrons amb bacallà
Coca
d'escalivada de l'horta amb seitons
Fideuà
Crep
d'estiu (enciam, palmitos, maionesa, i salmó)
Rissotto
de bolets
SEGONS:
Gambes al vi blanc
Xai a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera a la planxa amb pedro Ximenez
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam amb nata
Gelat de nata
Crocant
Xíndria
Gelat de nutela
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
Raviolis amb salsa tomàquet
--------------------------------
Llom arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada