Menú del Divendres 5 d'Agost del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats tonyina
Gaspatxo
de tomàquet i xíndria
Remant
d'ous amb alls tendres i gambes
Crema
freda de pèsols amb virutes de pernil
Espaguetis
a la napolitana
Crep
d'estiu (enciam, maionesa, blat de moro, pernil dolç)
SEGONS:
Llom al forn amb mostassa
Peix del dia: Filet d'escòrpora a la planxa
Botifarra esparracada amb patates
Hamburguesa a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Gall d'indi a la planxa
Xai a la planxa (+5€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Brownie amb nata
Flam d'ou
Gelats
xíndria
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada