Menú del Dilluns 29 d'Agost del 2016
PRIMERS:
Amanida
de Cruixents: enciams, pa torrat, bacó i vinagreta de mel
Púding
d'alls tendres i gambes
Macarrons
de l'àvia
Rissotto
de bolets
Mongeta
tendre saltejades amb pernil
SEGONS:
Bistec a la planxa amb patates
Bonítol a la planxa amb verdura
Xai a la planxa amb planxa
Llom arrebossat amb patates
Cabrit arrebossat (+5€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Tiramisú
Iogurt
Sorbets
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada